Az álláshirdetés száma

185732

Munkakör leírása

A FeelingLucky.hu weboldal csapata olyan sportfogadás- és online szerencsejáték-rajongókat keres, akiknek van tehetségük az íráshoz is. A honlap célja, hogy tájékoztassa az olvasókat a sportfogadással és az online szerencsejátékokkal kapcsolatos újdonságokról. A Te feladataid közé tartozik majd a weboldalon megjelenő cikkek megírása, illetve a legújabb, izgalmas szerencsejátékok és sportfogadási oldalak kipróbálása is. Kizárólag legálisan működő honlapokat kell tesztelned. Lehetőséged nyílik arra, hogy egy olyan csapat része legyél, aminek a tagjai legalább ugyanannyira rajonganak sportfogadásért és az online szerencsejátékokért, mint Te. A csapat elkötelezett aziránt, hogy magas színvonalú tartalmat szolgáltasson az online sportfogadás és a szerencsejátékok témakörében Magyarországon.


Elvárások a pályázótól

Egy nyelvszakon vagy egy újságírói képzésen, esetleg egy ehhez hasonló területen szerezted a diplomádat. Remekül értesz az íráshoz és van már munkatapasztalatod is ezen a területen. Előnyt jelent, ha a szabadidődben is szoktál írogatni. Lelkes sportrajongó vagy, és minden érdekel, ami ezzel a témával kapcsolatos. Az online szerencsejátékok – például a rulett, a kártyázás és a póker – iránt is érdeklődést mutatsz. Kreatív vagy, illetve értesz a modern technikához. Jól kiismered magad az online szerencsejátékok és a kaszinók világában, ezért remekül illessz a FeelingLucky.hu csapatába. Összeszedett vagy és elegendő önfegyelemmel rendelkezel ahhoz, hogy rugalmas időbeosztásban dolgozz otthonról. A munkádat alkalmazottként vagy szabadúszóként végzed, illetve rendelkezel az ehhez szükséges papírokkal is.


A cég ajánlja

Lehetőséget kapsz arra, hogy a FeelingLucky.hu nemzetközi csapatának a tagja legyél. Fejlesztheted a kreativitásodat, illetve hódolhatsz a sportfogadás és az online szerencsejátékok iránt érzett szenvedélyednek is. Mindezt egy digitális munkakörnyezetben dolgozva teheted meg. Írásaidat több ezren olvashatják, illetve olyan neves online szerencsejátékos portálokat tesztelhetsz, mint például a TippmixPro, a Vegas.hu és a GrandCasino.hu. Te döntheted el, hogy hogyan osztod be a munkaidődet. Alkalmad nyílik arra is, hogy megcsillogtasd a kreativitásodat. Ezért cserébe versenyképes fizetést és szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk Neked. Más nyelveken és más témakörökben is írhatsz cikkeket.

Felkeltette az érdeklődésedet a pozíció és szeretnél többet megtudni a FeelingLucky csapatáról? Akkor küldd el nekünk az önéletrajzodat, hogy jobban megismerhessünk!Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Magyarország
Munka típusa:
teljes munkaidő
A hirdetés lejárta:
2020. nov. 24.
Felvíve:
2020. okt. 26.
Internetes oldal
Jelentkezés

A következő oldalon ki tudja választani a jelentkezés formáját!


Szövegíró


FEELING LUCKY HUNGARY

Feeling Lucky Hungary

Céges profil