Az álláshirdetés száma

175366

Munkakör leírása

PÁLYAKEZDŐ SZERVIZTECHNIKUS| Biatorbágy|Formance Kft.
Bruttó 250.000 Ft (Nettó 166.250 Ft)
Robotok, kobotok, csúcstechnológiák... a faipari világújdonságok bemutatásának és forgalmazásának egyik vezető vállalkozása vagyunk és szerviztechnikusi pályakezdő állást hirdetünk!
►► Jelentkezz most 1 kattintással! ►►
https://atlaszmunkak.hu/ad.php?id=1254
Gépésztechnikusként végeztél, vagy erős műszaki vénával rendelkezel és pályakezdő vagy? Állást keresel, de nincs elég munkatapasztalatod, hogy felvegyenek? Szeretnél megismerkedni csúcstechnológiai fejlesztésekkel, közben tanulni a szakmát és egy életre szóló tudást, elismert munkatapasztalatot szerezni?
A Formance Kft. 21 éve faipari CNC megmunkálóközpontok vezető kereskedelmi vállalata Magyarországon. Mi a jövő generációjában, azaz Benned gondolkozunk!
Tekintsd meg a bemutatkozó kisfilmünket is!
https://youtu.be/nHlotTrasvo


Elvárások a pályázótól

Elvárások:
- Legyél talpraesett, ügyes, de legfőképp szorgalmas.
- Szeress tanulni, és ne legyél rest megtanulni jól a szakmát.
- Nálunk fontos az alázat, a stílus és a kommunikáció minősége.
- Nem utolsó sorban pedig fontos a nyelvtudás is. Ha szeretnél külföldi képzésekben részesülni, akkor nálunk is kell tudnod angolul legalább annyira, hogy megérts és meg tudd magad értetni.Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Biatorbágy
Munka típusa:
teljes munkaidő, alkalmazott
A hirdetés lejárta:
2019. júl. 24.
Felvíve:
2019. jún. 25.
Ajánlott fizetés:
minimum 250000 HUF havonta
Elérhetőségek
Kapcsolattartó: Atlasz Iskolaszövetkezet
Jelentkezés

A következő oldalon ki tudja választani a jelentkezés formáját!ATLASZPARTNER MUNKAERŐ KÖZVETÍTŐ

Telemarketing és HR szolgáltató cégcsoport vagyunk, akik imádják a fejlesztéseket és a lehetetlennek tűnő helyzeteket (megoldani).

Innovatív szemléletű szolgáltatók vagyunk, ha nagyon be akarjuk skatulyázni, akkor leginkább a telemarketing és HR piacon. Cégeink erős szimbiózisban élnek, ezáltal biztosítjuk a minőség és a növekedés stabilitását. Nagy hangsúlyt fektetünk a tudásmegosztásra és a fejlesztésekre, hogy mindig az élen járjunk, hiszen csak így tudunk igazi változást hozni a piacunkon.

Céges profil