Munkalehetőség asztalosoknak, CNC-seknek Németországban. Szállás biztosítva!

UNIVERSAL CONSULTING S.R.O.

Az álláshirdetés száma

159772

Munkakör leírása

Ügyes, előző tapasztalattal rendelkező aztalosokat keresünk Németországba. Az ügyfelünknek több szabad helye is van különböző városokban, így ha a német nyelvtudása legalább B1-es szinten van, és van tapasztalata is, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot.


Elvárások a pályázótól

- előző tapasztalat
- önnálóság
- jogosítvány és saját autó előnyt jelent
- kedv Németországban dolgozni
- német nyelvtudás


A cég ajánlja

-a munkaadó által biztosított szállás, a bérleti díj a fizetésből kerül levonásra
- nettó havi bér 2150€ -2250€ (kb. 160 óra ledolgozása után/hó) + lehetséges túlórák és pótlékok. A tapasztaltabb dolgozóknak magasabb bért is ajánlanak.
- hosszú távú munkalehetőség
-munka német munkaszerződésre


Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Németország
Munka típusa:
teljes munkaidő, alkalmazott
A hirdetés lejárta:
2019. febr. 9.
Felvíve:
2019. jan. 11.
Elérhetőségek
Kapcsolattartó: Recruitment Team
Jelentkezés

A következő oldalon ki tudja választani a jelentkezés formáját!


Munkalehetőség asztalosoknak, CNC-seknek Németországban. Szállás biztosítva!


UNIVERSAL CONSULTING S.R.O.

Munkát keres külföldön? Segítünk érvényesülni a külföldi munkaerőpiacon.

Universal Consulting

Megbízható közvetítőiroda vagyunk a legnagyobb külföldi munkakínálattal a munkaerőpiacon. Jelentkezőinknek főleg az EU államaiban segítünk érvényesülni, különböző területeken. Munkát ajánlunk a következő ágazatokban: logisztika, gyártás, légi közlekedés, élelmiszeripar, vendéglátóipar és építkezés. Szakterületünk a légiutas-kísérők kiválasztása különböző közel-keleti légitársaságok részére.

A több mint 16 év alatt megszerzett tapasztalatainkra támaszkodunk. Az egész folyamat alatt végigkísérjük és ségítségére leszünk.
Segítünk a munkába lépéssel, és a szükséges formanyomtatványok elintézésében. A munkakezdés után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minden rendben van e. A kiegészitő szolgáltatások része az ingyenes infovonal is.

Az Universal Consulting egyike azon kevés cégeknek, melyek tagjai különböző külföldi egyesületeknek, amelyek célja a munkavállalók és jogaik védelme. Együttműködünk állami és nem állami intézményekkel, melyek a munkaerőpiaccal foglalkoznak.

Minden jelentkezőnek biztosítjuk az individuális hozzáállást. Nem csak munkát közvetítünk, de a jelentkezőinkkel törődünk is.

Céges profil