https://www.cvcentrum.hu/142176

You've found an archived job ad

It's time to move on. There are new & better jobs waiting for you!

Új hirdetések

Marketing Asszisztens

A CÉG NEVE REJTETT

A hirdetés elévült!

Az álláshirdetés száma 142176

Az álláshirdetés száma

142176

Munkakör leírása

Marketing asszisztens pozícióba keresünk új munkatársat Marketing csapatunkba, azonnali kezdéssel!


Az új kolléga legfontosabb feladata, hogy a marketingosztály pörgős, gyakran feszes tempójú munkavégzése közepette stabil hátteret biztosítson. Rendíthetetlenül és példaértékűen kézben tartsa az adminisztratív folyamatainkat. Bátran fordulhassunk hozzá segítségért, és ha bármit az alábbiak közül rábízunk, tudjuk, hogy jó kezekben van:

Főbb feladatok:
-Márka és érdeklődő szerző weboldalaink tartalmainak szerkesztése, naprakészen tartása a napi feladataid között fog szerepelni.
-A viszonteladói partnereinknél kiállított úgynevezett eladáshelyi reklámeszközök adminisztrálása is a feladataid közé fog tartozni, ahol nyomon követed ezeknek a grafikai anyagoknak fogyását és készletét, illetve időnként dekorálási előkészületi munkákban is részt fogsz venni.
-A viszonteladóink marketing igényeinek ügyintézését fogod kézben tartani: kezeled a belső megvalósítási elkészítési folyamatot, hogy a kért marketinganyag időben elkészüljön és eljusson a partnereinkhez.
-Az egyik meghatározó rutinfeladatod lesz, hogy megírt szöveg alapján automatizált hírleveleket küldj egy profi hírlevél küldő szoftverrel. Ha ehhez nem értenél, nem gond, mert ennek használatára megtanítunk, és pár hét leforgása alatt kisujjból fogod kirázni az online hírlevél küldés csínján-bínját.
-Havi, negyedéves és alkalmi statisztikákat is készíteni fogsz marketing aktivitásokról és minden olyan tevékenységről, ami a stratégiai döntéshozást segítheti.
-Marketing kampányok megvalósításában fogsz részt venni, ahol ötleteiddel és a keletkezett feladatok megoldásával támogatod majd a projekt megvalósulását.
-Feladatod lesz kapcsolatot tartani külsős marketing ügynökségekkel, kivitelezőkkel, nyomdai cégekkel, akik évközben segítik megvalósítani céljainkat.
-Alkalmanként kiállításokon és rendezvényeken is megjelenünk és kiállítunk. A rendezvények szervezésében aktívan fogsz részt venni, hogy minden időben és precízen megvalósuljon.
-Időnként terméktámogató dokumentumok (beépítési útmutató, műszaki dokumentum) tartalmait fogod frissíteni, naprakésszé tenni.


Elvárások a pályázótól

-Legyél pontos és precíz - komoly előnyt jelent az, ha nem csupán úgy végzed a munkád, hogy az el legyen végezve, hanem úgy, hogy arra büszke is lehess.
-Jó problémamegoldó képességgel rendelkezz - nem esel pánikba, ha egy ismeretlen feladattal szembesülsz, és kihívásként tekintesz rá, nem pedig problémaként.
-Önállóan is tudd a munkádat végezni - feltalálod magad és hamarabb gondolkozol, mint kérdeznél, ismered az internet adta tudás hatalmát és Google a barátod.
-Rendelkezz közép vagy felsőfokú végzettséggel - marketing irányú szakmai képzettséget nem igényel az állás. Ha pályakezdő vagy, az nem baj, de legyen meg benned a fejlődő szemléletmód, és tudd mit jelent a hatékonyság és a felelősség.
-Légy kitartó - nem veszted el a lelkesedésed, ha visszatérő, rutin, alkalmanként monoton feladatot kell végezned.
-Fontos legyen számodra az önfejlesztés - a marketing csapatunk minden tagja tudja, hogy a mai világban, aki nem fejlődik, az elveszik, ezért nem csak munkaidőben, hanem munkán kívül is folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat és személyiségünket

Munkakör betöltése során előnyt jelent:
-Online marketing tapasztalat
-SEO tapasztalat
-Google AdWords rendszer ismerete
-weboldalak kialakításában való jártasság
-Adobe programok használatának ismerete
-WordPress ismerete
-Online marketingautomatizáló szoftverek ismerete


A cég ajánlja

Munkavégzés helye:
-Kecskemét

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésével „Marketing asszisztens” jeligére.

If you are interested in this job offer, please press "Apply now" .


Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Kecskemét
Munka típusa:
teljes munkaidő, alkalmazott
A hirdetés lejárta:
2018. márc. 14.
Felvíve:
2018. febr. 14.

A CÉG NEVE REJTETT