https://www.cvcentrum.hu/139966

You've found an archived job ad

It's time to move on. There are new & better jobs waiting for you!

Új hirdetések

Kommunikációs Központ Központvezető

A CÉG NEVE REJTETT

A hirdetés elévült!

Az álláshirdetés száma 139966

Az álláshirdetés száma

139966

Munkakör leírása

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A Kommunikációs Központ vezetője: A márkanév – hírnév és pozíció, valamint az identitás – erősítésével a hallgatói létszám megtartása és támogatók szerzése érdekében végzi tevékenységét. E tevékenység keretében gondoskodik a minőségi médiaképes, felhasználóbarát, hivatalos/megbízható interaktív tájékoztatásról, amely erős belső marketingszemléletű kommunikációra, média- és partnerkapcsolat szervezésre, kapcsolatépítésre és együttműködésre épül. Feladata továbbá a beiskolázási kampány irányítása (kiállítások, középiskolai események) pályázati rendezvények megvalósítása, az arculati elemek, reprezentációs anyagok kialakítása, fejlesztése, PR-tevékenység, médiakapcsolatok kialakítása és ápolása, valamint a honlapon az Egyetem híreinek naprakész megjelenítése. Dunaújvárosi Egyetem vezetésének kommunikációs megjelenéseinek menedzselése, az egyetem szóvivői feladatainak ellátása.


Elvárások a pályázótól

Pályázati feltételek:
• Főiskola,
• Kommunikációképes angol nyelvtudás

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
• Protokoll ismeretek
• "B" kategóriás jogosítványMás hírek (egyéb)

A pályázatok benyújtásának módja:
• Postai úton, a pályázatnak a Dunaújvárosi Egyetem címére történő megküldésével (2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/A. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 00334-HR/2017 , valamint a munkakör megnevezését: Központvezető.
• Személyesen: HR Szolgáltató Központ, Fejér megye, 2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/A. F 3. emelet 408. iroda.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
• Pályázati levél a munkáltatói jogkör gyakorlójához a kancellárhoz
• A vezető vezetésre, fejlesztésre, szakmai munkára vonatkozó programját (Portfóliót, amely tartalmazza a Dunaújvárosi Egyetem előző időszakának kommunikáció szempontú áttekintését, illetve a jelölt fejlesztési elképzeléseit)
• Iratjegyzék (tartalomjegyzék)
• A www.kozigallas.gov.hu honlapján megjelent kiírás másolata
• Önéletrajz (Euro Pass)
• Az alábbi végzettségeket igazoló dokumentumok másolata:
• - felsőfokú végzettség
• - egyéb végzettségek
• Arról szóló nyilatkozat, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul
• Hozzájáruló nyilatkozat pályázati anyag tárolásáról
• Személyi adatlap (letölthető: www.uniduna.hu/allas)
• 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (amennyiben a pályázatot benyújtó személy nem az Egyetem dolgozója)
• A korábbi munkaviszonyokat igazoló dokumentumok (amennyiben a pályázatot benyújtó személy nem az Egyetem dolgozója)
• Külön jogszabályban, vagy a pályázatban előírt további követelmények igazolására vonatkozó iratok, külföldieknél, illetve külföldön szerzett okleveleknél: OFFI által lefordított, hitelesített oklevelek másolata; Ekvivalencia bizottság határozata; Honosítási határozat
• Külön jogszabályban vagy a pályázatban előírt további követelmények igazolására vonatkozó iratok

If you are interested in this job offer, please press "Apply now" .


Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Dunaújváros
Munka típusa:
teljes munkaidő, alkalmazott
A hirdetés lejárta:
2018. jan. 18.
Felvíve:
2018. jan. 4.

A CÉG NEVE REJTETT

A cég rövid jellemzése:
2000-ben, amikor önálló felsőoktatási intézménnyé válhattunk, határozott elképzelésünk volt arról, hogy miként váljunk Dunaújváros és a régió szellemi innovációs központjává. Képzési és kutatási területeink bővítését e cél szolgálatába állítottuk, hogy létrehozzunk egy korszerű intézményt, a Közép-európai Innovációs és Technológiai Campust.

Küldetés
A Dunaújvárosi Egyetem egyik fő küldetése, hogy a műszaki, informatika tudományág, a hozzájuk kapcsolódó kutatások területén az országban és nemzetközileg is egyaránt vonzó, biztos szakmai tudást adó egyetem legyen. Legalább ennyire fontos pozícióink megőrzése a gazdaságtudományok, a társadalomtudomány és a pedagógusképzés képzési területeken is. 2014-ben már 6 Bsc/BA alapszak és 5 felsőoktatási szakképzési szak, 3 mesterképzési szak, továbbá 16 szakirányú továbbképzés választható.

Nemzetközi
A Dunaújvárosi egyetem nemzetközi felsőoktatási intézmény. A 2006/07-es tanévben kezdtük meg nemzetközi kapcsolatainak és képzéseinek kiépítését, ekkor indítottuk el első angol nyelvű okleveles képzési programunkat.
Angol nyelven hat alapszakon oktatunk a mára 11 országból hozzánk érkező hallgatóknak. Vannak/voltak hallgatóink Brazíliából, Kínából, Ukrajnából, Törökországból, Indiából, Nepálból, Kamerunból, Marokkóból, Egyiptomból, Iránból, Bangladesből és Pakisztánból.

Folyamatos fejlődés
Az elmúlt tíz évben, közel tízmilliárdos fejlesztésnek köszönhetően campust építettünk: belvárosi főépületünkkel és szomszédos kollégiumainkkal valóságos körgyűrűt alkotnak új létesítményeink, felújított és bérelt korszerű kollégiumaink.

ÉLJ - SZÓRAKOZZ - TANULJ
A szabadidő kulturált eltöltésére korszerű könyvtár, konferenciaterem, Diákcentrum, a fitnesz centrumot is magába foglaló Campus Klub, Sport- és Rendezvénycsarnok, valamint szabadtéri sportpályák állnak a egyetemi polgárok rendelkezésre. Minden egy helyen, a belváros szívében!