FőoldalKarriercentrum Kísérőlevél Példa kísérőlevél
 

Példa kísérőlevél

<< vissza a kísérőlevelekhez

Fi! Ha konkrét állásajánlatra ír kísérőlevelet, megkérjük Önt, hogy SEMMI ESETRE SE készítsen erről a példáról másolatot - mert az nem mutat jó képet Önről, ha szóról szóra ugyanúgy kezdődik és végződik a kísérőlevele, mint másoké!

Voltak akik már szóvá tették: "Valóban nem képesek az álláskeresők egy kis munkát végezni, hogy a kísérőlevelet maguk írják meg, ne pedig másolják és egy kicsit változtatnának egy-egy példán?" (Előfordult, hogy ezt a példát elküldték ugyanebben a formában teljesen változatlanul.)
Használja a fantáziáját, gondolkozzon egy kicsit és rendkívüli eredményt érhet el!

Példa: Kísérőlevél

Szentpallósi Kis Miklós
8200 Veszprém, Dereglye u. 134.
Tel: 06-88 539-573


Szabó Tihamér
Humánerőforrás menedzser
Co. Kereskedelem

Tisztelt Szabó Úr!

Az Önök cége által a www.cvcentrum.hu oldalon megjelent hirdetésre jelentkezem, amelyben megbízható áruházlánc vezetőt keresnek.
A kísérőlevélhez csatolt CV-ből már kiderül, hogy milyen munkahelyeken dolgoztam, ami áttekintést nyújt az előzőekben nyújtott tevékenységeimről, a probléma megoldó képességemről és eredményeimről. Itt mégis külön kiemelném az Önök által támasztott elvárásokat és az ennek megfelelő tudásomat, képességeimet .

 • Kereskedelmi vagy gazdasági végzettség:
  felső fokú végzettséggel rendelkezem és ezen kívül 8 éves munkahelyi tapasztalattal.

 • Széleskörű tapasztalat, tág látótér:
  minden egyes előző munkahelyemen eltöltött idő eredményes volt és újabb tapasztalatokkal gazdagított.

 • Szervezőképesség:
  mivel több terv kezdeményezője voltam, így megfelelő szervezőkészséggel rendelkezem.

 • Személyzeti vezetés:
  az eddigi munkáim minden esetben kisebb csoportok vagy több ember irányítását is magában foglalták, ami alkalmassá tesz az Önük által ajánlott munka elvégzésére is.

 • Számítogépes ismeretek:
  a számítógép a mindennapi munkavégézés eszköze volt számomra. Magas szinten kezelem a számítógépet és az Önök által elvárt szoftvereket, operációs rendszereket.

 • Nyelvek:
  a Csillag konszern vezetőségében, ahol aktívan részt veszek, a munkavégzés nyelve angol. Finn és orosz nyelven szabadon beszélek.
 • Meggyőződésem, hogy az Önök által ajánlott munkahely a képességeimnek megfelelő. Érdeklődéssel várom a személyes találkozást, hogy meggyőződhessenek a hozzáértésemről. Felveszem Önökkel a kapcsolatot a következő hónap 5.-én, hogy megbeszéljünk egy időpontot az interjúra. Abban az esetben, ha szeretnének további információt kapni rólam, elérhető vagyok a fent található telefonszámon.

   

  Előre is köszönet figyelmükért!

  Önöknek is sikert kívánva,

  Szentpallósi Kis Miklós.

  Csatolom a CV-t.

  << vissza a kísérőlevelekhez