Bevezetés

CV készítése

Mindegy, hogy mennyire jól van megírva a CV-je ez még nem garantálja a munkahelyet magát. De az biztos, hogy egy jól megírt látványos CV jobban felkelti a munkaadó figyelmét és nagyobb esélyt ad az interjúig való eljutáshoz. Az önéletrajz célja az, hogy bemutassa a problémamegoldó képességét és, hogy alkalmas azon feladatok elvégzésére, amik a munkaadó számára fontosak. Ha a munkaadó látja az önéletrajzából, hogy hozzáértő emberrel van dolga akkor ez mindenképpen megnöveli az esélyét, hogy Ön nyerje el az állást.

Gondolja azt, hogy a CV az Ön személyes reklámanyaga. Ebben be kell mutatnia, hogy mire képes és milyen eredményeket ért el idáig. Stratégiaként válasszon kulcsszavakat, amik jellemzik az adott állásajánlatot, amit el szeretne nyerni.

A jó CV bemutatja a szervezői és kapcsolattartó, -felvevő képességeit. Ez egyfajta felhívás a munkaadónak, hogy milyen jó, alkalmas dolgozóval van dolga. Ellenkező esetben, egy rosszul megírt önéletrajz minden ismerkedés nélkül a kukában végezheti be sorsát.

Hogyan írjon CV-t? Megpróbálunk Önnek szükséges információkat nyújtani a készítéshez és még példákat is mutatunk. Emlékeztetjük, hogy a Saját CV oldalon várja Önt egy CV készítő motor, amely segítségével gyorsan és effektíven készíthet magának önéletrajzot.