https://www.cvcentrum.hu/147073

You've found an archived job ad

It's time to move on. There are new & better jobs waiting for you!

Új hirdetések

Grafikus és marketing asszisztens

A CÉG NEVE REJTETT

A hirdetés elévült!

Az álláshirdetés száma 147073

Az álláshirdetés száma

147073

Munkakör leírása

Főbb feladatok, munkák:
Az új kolléga legfontosabb feladata, hogy a marketing osztály pörgős, gyakran feszes tempójú munkavégzése közepette stabil hátteret biztosítson. Rendíthetetlenül és példaértékűen kézben tartsa a kreatív grafikai munkák egy részét és rutin adminisztratív munkákat is nyugodt szívvel tudjunk rábízni. Bátran fordulhassunk hozzá segítségért, és ha bármit az alábbiak közül rábízunk, tudjuk, hogy jó kezekben van:

· Főbb feladatod lesz grafikai anyagok megszerkesztése: gondolunk itt nyomtatott katalógusokra, szórólapokra, online kampányok és közösségi oldalak hirdetéseire, ezekhez kapcsolódó weboldalak grafikai terveire.
· Márka és érdeklődőszerző weboldalaink tartalmainak szerkesztése, naprakészen tartása a feladataid között fog szerepelni.
· A viszonteladói partnereinknél kiállított úgynevezett eladáshelyi reklám eszközök adminisztrálása is a feladataid közé fog tartozni, ahol nyomon követed ezeknek a grafikai anyagoknak fogyását és készletét, illetve időnkénti dekorálási előkészületi munkákban is részt fogsz venni.
· Feladataid közé fog tartozni, hogy megírt szöveg alapján hírlevél grafikai tervet készíts és kiküld egy profi hírlevélküldő szoftverrel. Ha ehhez nem értenél nem gond, mert ennek használatára megtanítunk, és pár hét leforgása alatt kisujjból fogod kirázni az online hírlevélküldés csinján-binját.
· Marketing kampányok megvalósításában fogsz részt venni, ahol ötleteiddel és a keletkezett feladatok megoldásában támogatod a marketing csapatot.
· Feladatod lesz kapcsolatot tartani külsős marketing ügynökségekkel, kivitelezőkkel, nyomdai cégekkel, akik év közben segítik a megvalósítani céljainkat.
· Alkalmanként kiállításokon és rendezvényeken is megjelenünk és kiállítunk. A rendezvények szervezésében aktívan fogsz részt venni, hogy minden időben és precízen megvalósuljon.


Elvárások a pályázótól

Az álláshoz tartozó elvárások:
· ismered és munkádhoz rendszeresen használod az alábbi kiadványszerkesztő és grafikai programok többségét: InDesign, Photoshop, Illustrator, Affinity designer, Affinity photo
· rendelkezz 2-3 éves grafikai tapasztalattal és tudj elkészült referenciákat bemutatni
· van szépérzéked, és képes vagy az ergonómiát látni és felhasználni
· magabiztosan használod a Microsoft Word és Excel programokat
· legyél pontos és precíz - komoly előnyt jelent az, ha nem csupán úgy végzed a munkád, hogy az el legyen végezve, hanem úgy, hogy arra büszke is lehess.
· jó problémamegoldó képességgel rendelkezz - nem esel pánikba, ha egy ismeretlen feladattal szembesülsz és kihívásként tekintesz rá, nem pedig problémaként
· önállóan is tudd a munkádat végezni - feltalálod magad és hamarabb gondolkozol, mint kérdeznél, ismered az internet adta tudás hatalmát és Google a barátod
· légy kitartó - Nem veszted el a lelkesedésed, ha visszatérő, rutin alkalmanként monoton feladatot kell végezned
· fontos legyen számodra az önfejlesztés - a marketing csapatunk minden tagja tudja, hogy a mai világban, aki nem fejlődik az elveszik, ezért nem csak munkaidőben, hanem munkán kívül is folyamatosan fejlesszük szaktudásunkat és személyiségünket.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
· weboldalak koncepcionális, ergonómiai tervezésében szerzett gyakorlati tapasztalat
· Média anyagok, videók elkészítésében szerzett tapasztalat (grafikusi munkakörben)
· Wordpress ismerete
· Marketing ismeretek
· Videóvágásban szerzett tapasztalat


A cég ajánlja

Munkavégzés helye:
· Kecskemét

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, küldje el fényképes önéletrajzát fizetési igény megjelölésével „Grafikus és marketing asszisztens” jeligére

If you are interested in this job offer, please press "Apply now" .


Egyéb információk a munkáról

Munkavégzés helye:
Kecskemét
Munka típusa:
teljes munkaidő, alkalmazott
A hirdetés lejárta:
2018. jún. 1.
Felvíve:
2018. máj. 3.

A CÉG NEVE REJTETT