A CV Centrum a nemzetközi CV Market Group tagja, amely Magyarországon kívül Észtországban, Lettországban, Litvániában, és Csehországban van jelen. A CV Market a márkanevünk Európában.

A CV Centrum célja, hogy minőséget képviselje az állásközvetítő portálok között Magyarországon. A CV Centrum, CV adatbázis és álláshirdetések összességét jelenti! Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek megadjuk az álláskereséshez és az alkalmazott kiválasztásához szükségük eszközöket. Az Önök sikerének érdekében, rugalmasak, gyorsak vagyunk, és állandó fejlődésre törekszünk.

A CV Centrum elmaradhatatlan partnere azoknak a cégeknek, amelyek értékesnek tartják saját idejüket és fontosnak tartják a fejlődést, mindezt hatékony és motivált munkaerő segítségével. A CV Centrum az IT legújabb eszközeinek felhasználásával mindig több és jobb lehetőséget, megoldást kínál, hogy a munkaerő verbúválását könnyűvé tegye az interneten. Szükség esetén alkalmazottaink rendelkezésére állnak, hogy óvjuk az Ön idejét.

Az álláskersőknek álláshirdetéseinket és egyedülálló CV készítő rendszerünket ajánljuk. Olvasnivaló a "Karriercentrumban". A "Kérdések-válaszok" részben tanácsadónk válaszol.

A munkáltatók álláshirdetést helyezhetnek el és adatbázisunkat hasnzálhatják. Magyarországon 2004 októbere óta több, mint 25 000 felhasználót gyűjtöttünk.

CV Market Group

› 8 éves rendkívül gyors fejlődés a munkaerőközvetítés területén
› Piacvezető a Baltikumban
› 5 országban képviselteti magát
› a legújabb technikai megoldások a toborzás menetében

Missziónk - effektív és kényelmes munkaerőközvetítési lehetőség az interneten, amelyben a az álláskereső és munkaadó is megtalálja maga számára a legmegfelelőbb megoldásokat
Vízió - vezető nemzetközi céggé válás az online állásközvetítés terültén, és elterjedés egész Európában.
Értékek - effektív, professzionalizmus, rugalmasság, gyorsaság, kényelem, innovativitás.

További információért forduljon hozzánk:
CV Centrum
info@cvcentrum.hu