FőoldalTevékenységi kör alapján
 

Tevékenységi kör alapján
Ezen az oldalon találhatóak a CV Centrum állásajánlatai. Az állásokat különféleképpen csoportosítottuk, hogyha keresésre kerül a sor, különböző tematika alapján könnyebben fellelhető legyen a kívánt állás.
A következőképp kereshet a hirdetések között:
- Feltöltés dátuma alapján:
az újjonnan feltöltött álláshirdetések jelennek meg először és az időrendben régebben feltöltöttek alul illetve a következő oldalakon attól függően, hogy mennyi aktív állásajánlat található a CV Centrum oldalán.
- Tevékenységi kör alapján:
24 tevékenységi körbe soroljuk az állásokat. Ön a legszimpatikusabb tevékenységi kört kiválaszthatja és csak az ott található hirdetéseket kell átbogarásznia.
- Munkavégzés helye alapján:
itt megadtunk magyarországi városokat, megyéket, országrészeket, külföldet, hogy bárki a lakhelyéhez közel lévő vagy az általa szimpatikusnak tartott helyen lévő hirdetésekkel könyebben megismerkedhessen.
- Cégek alapján:
a nálunk aktív hirdetéssel rendelkező cégek alapján is kereshet. Ez segíthet azoknak, akik eltökélték, hogy milyen útvonalon, milyen cégek mentén szeretnének haladni a karrierjük során, illetve olyanoknak, akik egy céget szimpatikusnak találtak és szeretnének megismerkedni egy vállalaton/vállalkozáson belül az összes munkalehetőséggel.
- Külföld:
ezen címszó alatt szerepel az összes olyan lehetőség, amely nem Magyarország területére szól.
- Gyakorlat és idénymunka:
itt általában nyáron találhatóak állások, mivel akkor próbál meg minden diák/fiatal elhelyezkedni zsebpénzszerzés céljából. De nem szabad elfelejteni, hogy ettől függetlenül bármikor felbukkanhat egy hely, ahol az eljövendő szakmát lehet gyakorolni.

Partnereink hirdetései
Állásajánlat a Job-Center oldalán